perjantai 16. tammikuuta 2015

Seuraava Cossini; N

Moikka! Vähään aikaan ei ole ollut aikaa postailla koulun ja harrastuksien vuoksi eikä ole tullut tarpeeksi hyvää aihetta kirjoitella, mikä tosin on harvinaista, sillä yleensä aiheita on liikaa enkä ehdi niitä toteuttamaan. Kaikesta huolimatta postauksen aiheena on seuraava cossini, jonka teon aloitin jo. Hahmona on..

N (Natural Harmonia Gropius)
Pokèmon Black and White, Black2 and White2

"Do you believe that Pokémon battles help us understand one another?"
"I will show you that my love for my friends permeates every cell of my body. Behold!"
"My friends getting hurt... That's what a Pokémon battle is."



Inhoan myrkyllistä Pokémonanimea (uusi taitaa olla parempi) joten tykästyin hahmoon peleistä ja osittain mangasta enkä todellakaan animesta.

N on orpo, pokémonien kasvattama mielenkiintoinen hahmo, joka ymmärtää pokémoneja ja hän haluaa muuttaa maailman niille paremmaksi paikaksi, erottaa ihmiset ja pokémonit toisistaan.
 Hänet houkuteltiin pahisten, Team Plasman kuninkaaksi, jota manipuloitiin ja hänelle näytettiin ihmisten kohtelevan pokémoneja ainoastaan huonosti, jotta hänen tahto erottaa pokémonit ja ihmiset toisistaan kasvaisi.
 Tosiasiassa hän ei ymmärtänyt Team Plasman valehtelevan ja varastavan pokémoneja hyötykäyttöön vaan hänelle uskoteltiin toimivansa pokémonien vapauden puolesta.

"N tells the player that his goal is to create separate worlds for both humans and Pokémon, saying that he is willing to battle even if his Pokémon are hurt"

Lisäksi Isshushipping, eli N x Black/jap. Touya/eng. Hilbert on iskenyt right in the Kokoro, ja kyseinen pari on kuulemma todella suosittu Japanissa Ferriswheelshippingin kanssa. 

Kuten kuvista näkee asu ei ole kovin kummoinen, mutta lisään siihen vielä vähän yksityiskohtia kuten roikkuvia pokepehmoja, pokepalloja jne.. Kaikki muu on suunniteltu ja aloitettu, enään "vain" täytyy aloittaa metsästämään vaatteita tai edes jotain tuon näköisiä että saan niitä muokkailtua.

"You're saying I should just allow people to think whatever they want and treat Pokémon however they want, no matter whether the Pokémon suffer? I refuse to tolerate the existence of a world like that!"


"There are many different Pokémon... And their different ways of living... That is the true freedom of Pokémon. That is what connects Pokémon to us."

Tällähetkellä odottelen tilattujen tavaroiden saapumista, korujen paperimassan kuivumista, sekä huomista kaupunkireissua jotta saan valkoista väriä mustaan lippikseen. Mahdollisimman pian tulee postausta miten tehdä paperimassasta koruja ja värjätä lippistä, mikäli nämä "hienot" ideat onnistuvat.

Saa nähdä minkälainen cossi tästä tulee, toivon mukaan edes jotenkin onnistunut! :) 

"I will set off on another journey. There are still many Pokémon in the world I should talk to"
"And there is also a Trainer I want to tell how I feel..."

2 kommenttia:

  1. Hyvin etenee nytkun maalit saatii! Ootan innolla että nään sen peruukin koska the length etc...:D!♡

    VastaaPoista