sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Luminen photoshoot



Northern Lights - 30seconds to Mars
Luminen sää antoi mahtavan idean lähteä photoshootteilemaan luontoon lumen joukkoon ja vaikka toivoin aurinkoista tai muulla tavalla erikoisempaa säätä erilaisia kuvia varten, saimme tavanomaisen pilvisen sään. Kuvat onnistuivat ihan kivasti pienellä työllä, pari semihyvää löytyi omasta pakastakin.

Päätin cossata jälleen albiino-Arminia ja tälläkertaa laitoin kunnolla valjaat päälleni. Niiden kamalan laittamisen takia myöhästyin sovitusta tapaamisesta 2h ja yhteensä laittoon meni kaksi ja puolituntia.. Sentään sain ne oikein ja yksin ylleni, hien ja tuskan avulla.

c. Riia, muut omia

Riia ~ Sniper

Laura ~ Katniss

Seuralaiseni Riia cossasi anger Sniperia pelistä TF2 ja Laura kaappicossi Katnissia Nälkäpelistä. Molemmilla oli todella upeat cossit, Lauralle sopi Katniss hahmona ja pukuna kuin nenä päähän ja hänen jousensa kruunasi koko asun, sekä Riia oli komea ja hän oli vaivalla tehnyt edellisenä yönä upean angryhupun cossiinsa. Todellakin hävetti mönkiä kamalan näköisenä Arminina vielä reilusti myöhässä heidän luo.


Lopetimme junaratakuvien jälkeen kun pakkanen, lumi kengissä ja tuulenpuuskat kylmettivät meidät ja lähdimme tallustamaan meille.

Itselläni oli ainakin hauskaa ja toivottavasti Riialla ja Laurallakin oli, tunaroimisestani huolimatta. Haluan kiittää heitä ihanasta seurasta, kuvista, seurani kestämisestä ja ennenkaikkea suuresta kärsivällisyydestä.

Näin loppuun päivän puhelinkuvat Lauralta ja selfiet :)


3 kommenttia:

  1. Tykkään meiän vikasta selfiestä niin että halkeen...::DD Kiitos sulle kans ♥♥♥

    VastaaPoista