maanantai 29. helmikuuta 2016

Yukicon 3.0



Vannoin kivenkovaa itselleni että kuvaan conista jotain videota tai edes kuvia, mutten kuvannutkaan. En uskaltanut hups... Siis vlogata ainakaan, enkä halunnut tehdä keskiaikamarkkinoiden tapaista videota. :D

 Mitään photoshoottiakaan ei pidetty edes äiskän kanssa, mutta se ei kyllä haittaa yhtään! Näytin niin kamalalta koko viikonlopun, ettei kuvista olisi tullut hyviä.


..mutta raiskasin puhelimen muistini tälläsillä kuvilla. Kamalampia löytyy mutta ne saa pysyä visusti piilossa...

Haha en kestä kuinka noi Sclerat on mun silmissä! Ne kyllä tuntu on pikkasen paremmilta pitää ja näki enemmän, iha niiku ne sopeutuisi pikkuhiljaa mun silmiin, mutta silti tunteesta huolimatta ne vammasi iha sairaasti.


toi ryhti, en kommentoi
Ihastelkaa 2 päivän aikana tehtyjä pikavaljaita, silmäpusseja ja mummonryppyjä!

Hotellihuoneessa otin iltayömyöhään Utana parit selfiet, koska halusin jotain kuvamatskua cossistani  vaikka näytin superkänniseltä eikä tatuointeja ollut, mutta nojaa..

 namnam pyyhkeitä, 6/5 tausta


 Ostin Yukista vain pockytyyppisen ruokajutun ja tarroja taidekujalta, mutta rahankulutus ei jäänyt noin pieneksi: lauantai-iltana lähdin hakemaan Helsingin pää-asemalta piilareita Armin-cossiin kun ne edelliset tuhoutuivat kristallinnäkösiks.. Uudet piilarit ovat Bella Bluen sijasta Hurricanet, ja selvästi haaleammat. Harmin vuoksi Bellat olivat loppu!


 (kuvien hehkeys on ultimatetasoo, peruukki juuri pois päästä)

Yukiconista vielä pari sanaa loppuun, se tuli ja meni hirmunopeesti ja meininki oli vähän sekava, mutta siitä huolimatta Yukicon 3.0 oli tosi kiva coni! Kiitos kaikille halaajille, moikkaajille ja erityisesti Ernelille mahtiseurasta <3 sori että jouduit kattelee mua haha

 Pahoitteluni jälleen sekavasta postauksesta, erikokoisia kännykkäkuvia on täyttä tuskaa lisätä bloggerin kautta tänne.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti