tiistai 14. heinäkuuta 2015

Titaanipäivä Tampereella 4.7


Tampereella oli Titaanipäivä 4.7 ja menin sinne ihan perus albiino Arminina, vaikka aluksi ujostutti ja epäluulotti lähteä viettämään loppujen lopuksi oikein ihanaa päivää.

Titaanipäivä alkoi kokoontumalla klo 13 Finlaysonin Siperian aukiolla ja puoli kaksi muodostimme siistin kulkuerykelmän ja lähdimme matkaan!

Paria päivää aikaisemmin olin saanut snake bites -lävistyksen alahuuleeni, joten olin kaverini mukaan 'radical Armin' :D Tuolloin huuleni olivat vielä kovin turvonneet ja hymyily oli enemmänkin irvistystä.. Onneksi en mennyt mihinkään photoshoottiin tällä naamalla, muutenkaan Arminille eivät nuo lävistykset sovi! (ainakaan tuossa versioissa köhköh)

Vahinko"selfie"
Tallustimme pikkulenkin kaupungilla ja lauloimme sillalla Attack on Titanin tunnarin, mutta vastalahjaksi "kauniista" hoilauksesta saimme vain murhaavia katseita takaisin. Sentään meillä itsellämme oli hauskaa ja kyllä parit leveät hymytkin liukenivat ulkopuolisilta.

'Kulkue' päättyi Sorsapuistoon, jonne leiriydyimme ja vietimme aikaa. Päivä oli tukahduttavan kuuma ja oli helpotus päästä varjoon lepäilemään!

c. Terjo Peltola

c. Terjo Peltola, muut omia mikäli kuvan alla ei lue kuvanottajaa

Kaverini Janne oli tehnyt verisiä heppa- ja ihmiskeksejä :DDD

 Erenin loihtima oksakokoelma

c.?

Erwinin selfiestick kovassa käytössä :D



Valitettavasti videosta ei tullut kovin hyvä, mutta eiköhän sen nyt katso. Movie maker oli jälleen - yllätys yllätys- kovin erimieltä videon teosta :D

2 kommenttia:

  1. miks oot niii söpööööööö!!?
    kauheet kikatushysteria kohtaukset sain kaikesta anteeks <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääääääh sä se oot niii söpööööööh joten shh <3
      Hahha mur ny suutuin
      Eivaiskaa hyvähyvä että viihdytti <3

      Poista